Gogosari in otet

de COSTEO in Muraturi, 3 Apr 2013 | 6969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 750 gr zahar
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 ling sare fina
  • piper boabe
  • 2 legaturi hrean
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Gogosarii se spala si se curata de seminte,si se taie in 4 bucati.

Intr-un lighean se pune 1 litru de otet ,zaharul , 2 lingurite de sare fina si se amesteca lichidul pana se topeste tot zaharul.

Gogosarii se pun in lighean si se amesteca bine si se acopera ligheanul cu hartie.

Se lasa gogosarii in sos propriu 24 de ore,se mesteca in lighean de 3 ori.

Dupa cele 24 de ore care au stat in zeama facuta din otet si zahar se aranjeaza in borcane.

In borcan se pun rondele de morcovi,telina frunze si hrean.

Hreanul se pune pt ca gogosari sa ramana cat mai tari pe tot timpul ierni.

Se cuprinde borcanele cu zeama care a lasat-o gogosari.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

03.04.2013, 22:36

Ce faine sunt borcanele cu gogosari

COSTEO 1

03.04.2013, 22:40

Multumesc! in fiecare an pun muraturi de tot felul castraveti,gogosari ,varza gogonele si pepeni,si mere murate care sunt f bune

MotanLaOale 1

04.04.2013, 08:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet