Gogosari in sos de rosii

de Andreea Baraboi in Conserve, 10 Oct 2014 | 3551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 200 ml otet
  • 200 ml ulei
  • 250 g zahar
  • 400 g bulion
  • 2 linguri sare-dupa gust
  • 1 lingura piper
  • 1 lingura mustar
  • 4 foi dafin.
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos de rosii:

Curatam gogosarii si ii taiem fasii .

Intr-o oala  care nu se lipeste  adaugam  toate ingredientele de mai sus si le lasam sa fiarba pt  circa 20 min obtinem un sos dulce acrisor. Eu am preparat  totul dupa gust. Dar cu aproximatie am garantat cantitatile de mai sus.

Apoi peste acest  sos am adaugat  gogosarii si  amestec mereu pana ce acestia se inmoaie putin, circa 30 min am  lasat sa traga un clocot gogosarii .

In borcane incepem sa adaugam din compozitia de  gogosari acoperim cu folie alimentara  gura borcanului si inchidem bine capacele. Le lasam sa  se raceasca  pana a  doua zi  in patura .

Apoi se  depoziteaza la loc  racoroc si intunecos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos