Gogosari murati

de oana_pisicutza16 in Muraturi, 28 Sep 2011 | 4791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari 
  • 11 linguri sare
  •  1 litru de otet 
  • 500 g zahar 
  • Piper boabe
  •  Foi de dafin
  •  Hrean
  •  Cateva frunze de telina
  •  Borcane de 0.720 kg
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati:

Se curata gogosarii de samburi si se taie feliute

Se pun peste iei sarea, zaharul si otetul si se lasa asa timp de o zi

Pe fundul borcanului se pun cateava frunze de telina si piperul boabe, dupa care se pun gogosarii indesati bine

Se pun in fiecare borcan aprox 3 buc de hrean si cateva foi de dafin

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MIUTA 1

29.09.2011, 10:28

Foarte buni

LUK 1

29.09.2011, 11:40

buni buni

Lau 1

02.10.2011, 22:13

buni

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate