Gogosari si conopida in sos

de AnyCostescu in Conserve, 7 Oct 2014 | 8481 vizualizari

 

ADor aceasta salata de gogosari in sos.Iarna e numai buna de servit in loc de muraturi!!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 1 conopida
  • 250 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet
  • 250 g zahar
  • 4 linguri mustar
  • 400 g bulion
  • 2 lingguri sare
  • boabe piper
  • coriandru
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in sos:

Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie fasii.

Conopida se taiie buchetelee mici , se pune intr-o zita se spala si se lasa sa se stoarca.

Punem restul ingredientelor (fara gogosari si conopida) intr-o oala incapatoare.

Lasam sa fiarba 20 de minute.

Dupa acest timp adaugam conopida si gogosarii si lasam 5 minute.

Punem salata fierbinte in borcane si le intoarcem cu capacul in jos, sau pentru a fi siguri ca se sterilizeaza punem borcanele intr-o oala cu apa rece si dam la fiert pentru 20 minute din momentul in care incepe sa fiarba.

Se lasa borcanele la racit in apa in care au fiert, se scot, se sterg si se aseaza in camara (daca aveti)

Salata nu e buna de mancat imediat dupa ce ati facut-o,trebuie sa treaca minim 2 saptamani pentru a fi buna de mancat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos