Gogosari umpluti cu carne

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 17 Noi 2009 | 19115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g  amestec carne de vita cu porc
  • 12 gogosari
  • 1morcov
  • 1 ceapa
  • sare,piper,telina verde,oregano,busuioc
  • bulion de rosii
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri de orez 
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu carne:

Am scos semintele si cotoarele gogosarilor.

Carnea tocata am amestecat-o cu morcovul si ceapa date pe razatoarea mica,orez,ou,sare ,piper si 2 linguri de faina.Am umplut gogosarii cu carnea pregatita.

Am asezat gogosarii intr-o cratita si am pus apa peste ei.I-am pus la fiert la foc mediu.cand carnea si gogosarii au fost fierti am pus bulionul de rosii(pe care l-am amestecat cu 2 linguri de faina si l-am subtiat cu apa din cratita ca sa nu se formeze cocoloase).am mai adaugat sare dupa gust.

Am lasat cateva clocote si am adauga oregano,busuioc si telina verde.

TIPS-URI

1

se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

18.11.2009, 00:28

ma bucur ca v-au placut cum arata...nu folosesc marar(nu am in casa asa ceva) pentru ca nu-i place sotului,poate sa fie mancarea lui preferata daca am pus marar am dat-o in bara...au un gust f bun cu busuioc si oregano,eu folosesc f mult busuiocul si oregano,aproape la orice...uite ca mi-ati dat o idee buna cu fierberea direct in bulionul de rosii..am sa incerc si eu ..la mine e prima oara cand fac cu gogosar si eu to ardei gras am folosit dar ma declar super multumita aproape ca-mi plac mai mult gogosarii umpluti ,sunt mai dulci ,mai carnosi ,mai aspectosi...

mihaelar63 1

11.02.2010, 18:22

ce dor mi-e de ceva umplut , dar cred ca acum gogo nu gasesc . dar tot o sa fac poate in ardei rosu gras

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu rozmarin si sos de merisoare