Gogosari umpluti (de post)

de DanaModog in Mancaruri de post, 17 Dec 2014 | 4620 vizualizari

 

Cand nu sti ce sa faci cu ce ai in frigider improvizezi.

 

INGREDIENTE

  • 4 gogosari
  • O punguta de cus-cus
  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • Jumatate de morcov razalit
  • Ulei
  • 200 ml bulion
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti (de post):

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei, cand devine aurie se pun ciupercutele taiate cubulete si morcovul si se lasa la prajit dupa care se pune cus-cusu si mirodeniile. Eu am lasat la prajit pana cand cus-cusul a devenit auriu.

Am umplut gogosari si le-am pus capacelele inapoi si i-am introdus in oala cu apa si sare.

Dupa 45 de minute am adaugat bulion si am mai lasat in 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti