Gogosele cu dulceata de cirese amare

de adasev12 in Dulciuri, 3 Mar 2011 | 3526 vizualizari

 

nu stiu de ce nici o reteta nu-mi iese ca mamei mele...oare si voi patiti la fel????

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g faina
  • 150 g iaurt gras simplu
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 2l-ite coaja de lamaie rasa
  • 1 l-ita coaja de portocala rasa
  • zahar vanilat
  • 25 g drojdie proaspata( un cub)
  • dulceata de cirese amare( merge de oricare...)

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu dulceata de cirese amare:

drojdia se dizolva in piutin lapte caldut cu o l-ita de zahar. se pun intr-un castron toate ingredientele, mai putin faina, si se mixeaza fff bine, apoi se adauga faina pe rand , cat cuprinde, ca sa iasa un aluat elastic...se framanta bine pana nu se mai lipeste d emaini si se lasa la dospit. dupa ce a crescut frumos ( cam dublu) se intinde pe masa o foaie subtire cam la 1 cm si s etaie cu un pahar gogosele, se coc in ulei incins si se scot pe un servet. se ung cu dulceata...eu am avut de cirese amare de la soacra-mea de acasa...si a fost f bun, ca le-a dat un gust putin acrisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Rocsi 1

04.03.2011, 11:40

normnal la mame ni se parea mereu mai bun pentru ca le faceu ele

adasev12 1

04.03.2011, 13:22

mihaela, mena, rocsi...pup

adry88 1

11.06.2011, 17:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui