Gogosele cu miere de albine

de aziz in Dulciuri, 24 Feb 2012 | 7482 vizualizari

 

Gogosele cu miere de albine sau sirop cu aroma de trandafir ...dulci de ti se strepezesc dintii dar care nici nu te lasa in pace pana nu le termini din farfurie..........

 

INGREDIENTE

  • 230 ml iaurt
  • 600 gr faina alba
  • 70 gr zahar
  • 2 linguri unt
  • 1 ou mare
  • 2 linguri drojdie
  • 3/4 cana cu apa
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • 200 gr miere de albine sau un sirop din apa si zahar aromat cu apa de trandafiri
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu miere de albine:

Facem un aluat din ingredietele de mai sus si-l lasam la crescut 40 minute, dupa care formam bilute pe care le lasam din nou sa creasca si apoi le prajim in ulei incins.

Scoatem pe hartie absorbanta si turnam peste ele mierea de albine cat sant calde (sau siropul cu aroma de trandafiri sau zahar pudra). Siropul cu aroma de trandafiri il obtineti din o cana cu apa si 2 cani zahar la fiert pana se leaga, la sfarsit adaugam esenta de trandafiri sau apa de trandafiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu miere de albine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu miere si susan