Gogosi cu branza si stafide

de Lau in Dulciuri, 19 Mar 2011 | 7406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 400 g branza proaspata
  • 100 g stafide
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • esenta de portocale
  • 1 lingura margarina
  • 20 g drojdie
  • 200 ml lapte
  • 300 g zahar
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza si stafide:

se face maiaua din ou 3 linguri zahar,un praf de sare,margarina,drojdia si 2 linguri faina,

se pune faina intr-un castron mai mare se face gaura si se adauga maiaua,

se adauga 150 g zahar si se framanta coca

,se lasa o ora pana isi dubleaza volumul,

branza se amesteca cu  150 g zahar, zaharul vanilat,oul,esenta de portocale si 2 linguri de faina

se amesteca,se adauga si stafidele puse in apa 10 min sa se umfle,se amesteca bine,

se intinde o foaie, se taie patrate se pune cu lingura branza in mijloc si se impatureste,

se prajesc in uleiul incins,

se scot pe un servetel absorbat dupa care se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crantanele