Gogosi cu iaurt

de laura2002 in Dulciuri, 3 Iul 2013 | 4059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0.800 g faina
  • 0.400 g iaurt
  • 1 lingura ulei
  • 5 linguri zahar
  • 2 oua
  • 2-3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o portocala sau lamaie
  • bicarbonat stins cu lamaie/apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Intr-un castron se pun faina,iaurtul,ouale,mirodeniile,uleiul,zaharul tos si vanilat bicarbonat stins cu  apa/lamiie.

Se amesteca bine si se lasa la crescut 30 de minute.

Cind a crescut se intinde o foaie si se taie cu paharul. Se mai lasa 10 min sa mai creasca, dupa care se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie in care am pus un servetel sa absoarba uleiul.

Se servesc cu zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu iaurt