Gogosi pufoase (inimioare)

de mena29 in Dulciuri, 3 Iun 2010 | 13686 vizualizari

 

Aceste gogosi le-am facut de ziua indragostitilor dar le-am postat doar acum

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina,
  • 4 oua,
  • 2 plicuri drojdie,
  • 450 ml. lapte,
  • 180 gr.zahar,
  • un strop de sare,
  • un plic zahar vanilat,
  • 6 linguri ulei sau 100 gr. unt,
  • coaja rasa de la o lmaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase (inimioare):

Se amesteca pe rand toate ingredientele,la urma se adauga untul incalzit putin si se lasa la dospit cca.o ora.

Se intinde aluatul si se taie in formele dorite,dupa care se prajeste in ulei incins.Pofta buna!!!!!!

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase (inimioare)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

mena29 1

04.06.2010, 10:58

Janet sa ai spor

Ubulika 1

26.06.2010, 09:57

vaiii ce simpatice suntsi eu vreau sa fac

alice_frumi 1

27.07.2010, 13:01

foarte frumoase inimioarele tale.......si eu fac gogosi, si le tai cu toate formele pe care le am : braduti, fluturasi, inimioare, floricele.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi