Gordon bleu cu cartofi la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 18010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2  bucati de piept de pui dezosat 
  • 20 felii de cascaval
  • 10 felii de sunca (muschi sau sunca presata)
  • 3 oua
  • Sare si piper dupa gust
  • 300g faina
  • 300g pesmet
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu cu cartofi la cuptor:

Preparare:

Pentru inceput, feliem pieptul de pui si, la fel ca si la snitele, batem fiecare felie pe ambele parti.  Intr-un castronel spargem ouale si le amestecam cu sare si piper dupa gust.

Pe un tocator intindem felia de piept de pui, iar peste, asezam felia de sunca si apoi cele doua felii de cascaval.

Rulam cu atentie avand grija sa nu se desfaca; daca este necesar, insa, fixam cu doua scobitori. Dupa ce am facut toate rulourile, le trecem pe rand, prin faina, apoi prin oul batut si la sfarsit, prin pesmet. Punem rulourile la prajit intr-o tigaie cu ulei incins si le lasam pana cand se rumenesc. (daca rulourile rezultate sunt prea groase atunci trebuie sa avem grija sa fie bine patrunse, necesitand un timp mai lung de prajire). Cand au devenit aurii le scoatem cu o paleta si le scurgem bine de ulei.
Cand totul este gata, servim pe un platou, cartofii taranesti impreuna cu rulourile.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

lacramioara_ioana86 1

09.04.2011, 17:33

delicios,l-am pregatiti pentru sotul meu si iau placut foarte mult

Dya Daniela Andrei 1

10.04.2011, 20:31

Ma bucur Lacramioara

1976 1

14.07.2011, 22:18

vinerea viitoare pustoaica mea implineste 7 anisori si ma gandesc sa-i pregatesc asa ceva pare delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din clatite