Gris cu lapte

de adriana_bobu in Dulciuri, 15 Ian 2011 | 7604 vizualizari

 

E un desert simplu si usor de facut...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 l lapte 
  • 2-3 linguri zahar si un praf de sare
  • 10 linguri gris
  • esenta vanilie
  • un cub de unt
  • dulceata capsuni sau scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte:

Am pus laptele intr-un ceaun pe foc (cu zaharul si sarea) si cand a inceput sa fiarba am adaugat in ploaie grisul. Dupa ce a fiert (s-a ingrosat) am adaugat untul si esenta de vanilie. L-am pus in castronele si am presarat scortisoara sau am ornat cu dulceata capsuni ....dupa gust. Simplu si bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

kamy 1

16.01.2011, 19:04

si noua ne place da...10 linguri gris???la juma de lapte?nu-i prea mult gris?

adriana_bobu 1

16.01.2011, 20:23

kamy ...mie-mi place sa iasa mai grosut...

elena1988 1

08.02.2011, 14:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert mini tarte cu crema de vanilie si fructe