Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
Laptele il punem la fiert impreuna cu zaharul vanilat intr-o cratita cu fundul mai gros. Cand laptele incepe sa clocoteasca se adauga grisul , in ploaie si amestecam continuu.Focul trebuie sa fie mic. Adaugam coaja rasa de lamaie si il lasam sa fiarba 9 minute, mestecand din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul cratitei.
Cand este gata grisul il luam de pe foc, adaugam mierea si amestecam bine pentru a se omogeniza. Grisul il turnam in forme unse cu unt si il lasam 6 minute sa se raceasca.
Intre timp, amestecam gemul de caise cu sucul de la o jumatate de portocala si cu cealalta jumatate de portocala taiata cubulete.
Gemul il punem in farfurioare, iar deasupra punem budinca de gris.
Pofta buna!
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult