Guacamole

de oanapl in Mancaruri de post, 27 Mar 2017 | 5941 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati avocado
  • ½ rosie
  • sucul unei lamai
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • un praf chimen
  • un praf coriandru
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guacamole:

Tai cele 2 fructe pe langa sambure, intorci cele doua jumatati in sensul acelor de ceasornic si desfaci jumatatile si scoti samburii. Tai pulpa in cubulete mici si le pui in bolul mixerului.

Adaugi imediat sucul de lamiae si mixezi. Adaugi ceapa taiata marunt, sarea, piperul, chimenul, coriandrul si uleiul. Mixezi bine.

Cureti rosia de seminte si tai pulpa in cuburi mici pe care le adaugi in piureul de avocado.

 

Dai pasta la rece pentru 15 minute, inainte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guacamole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu samburi de dovleac