Gulas cu carne de porc

de housy in Porc, 27 Noi 2010 | 8451 vizualizari

 

eu am incercat ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa de porc
  • 150 gr sunculita 
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 6 cartofi potriviti
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • apa
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

 

pulpa de porc si sunculita se taie cubulete si se pun la innabusit in putin ulei

legumele se taie, se spala si taie si ele cubulete

cand carnea e gata innabusita, si si-a schimbat culoarea, se adauga legumele si apa

se lasa la fiert

se adauga sare si piperul

cand totul e aproape gata se adauga boiaua si pasta de ardei rosii

                                                                    O cana de lapte acru!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc la cuptor