Gulas de ciuperci - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 11 Mar 2010 | 6342 vizualizari

 

m-am inspirat de la tv , adica barbatu-meu se uita la tv si spunea ,, uite ce face ala , gulas de ciuperci '' eu am prins doar partea finala , pe cand era gata . oricum nu seamana , gulasul de la tv era si cu smantana .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci 
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 ardei  gras rosu
  • 1 ardei iute rosu 
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 150 ml ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de ciuperci - post:

  1. ciupercile se spala si se taie felii, cele mai mici se lasa intregi .
  2. legumele se curata , se spala si se taie cuburi . se prajesc usor in ulei  cu restul de condimente .
  3. se pune si o lingura de faina , se amesteca si se pune imediat o cana cu  apa.
  4. se adauga ciupercile si  se fierbe cam 20 min.se complecteaza cu apa daca este necesar .
  5. se serveste  presarat cu patrunjel verdealaturi de o mamaliguta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de ciuperci - post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu usturoi si marar