Gustari reci pe minifrigarui

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2010 | 13829 vizualizari

 

Va prezint o varianta simpla si eleganta de a prepara niste gustari reci asortate , care pot sa isi gaseasca foarte bine locul si la o masa de sarbatoare sau la o cina obisnuita , servite cu paine prajita si salata.

 

INGREDIENTE

  • betisoare de genul scobitorilor sau betelor pentru frigarui dar mai scurte ( eu am pus niste betisoare de bambus speciale pentru gustari ) ,
  • o mana de ruccola ( ador aceasta salata in orice combinatii ) ,
  • cascaval,
  •  salam,
  • sunca,
  • carnaciori,
  • rosii cerise,
  •  castraveti,
  • ridichii rosii  si ce mai gasiti si doriti sa puneti….in functie de preferinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari reci pe minifrigarui:

Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile.

Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului am pus si eu mezeluri romanesti, aduse de curand din vacanta.

 Am ordonat legumele si mezelurile pe betisoare in functie de inspiratie, pe cele mai mici am pus doar rosii cerise si cascaval pe cele mare altervativ din toate cate o bucatica, decorand cu o frunza de ruccola care merge si f bine la gust.

 Le-am asezat pe un platou mai mare, calculati cate vreti pe o persoana sau le asezati pe toate si se serveste toata lumea, in functie de ce doriti. Intr-un colt al platoului am facut un mic decor din ruccola, o rosie si 2 betisoare cu legume.

 Am asezat pe platou cateva betisoare si am decorat cu ierburi speciale pentru salate, au si usturoi si ardei uscat si pe langa faptul ca arata foarte bine dau un gust foarte bun. Am fost foarte incantata de rezultat, arata foarte bine si sunt si foarte economice, au iesit foarte multe din cantitate mica de mezeluri.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari reci pe minifrigarui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

01.04.2010, 22:06

Silvia,daca timpul ar sta in loc ar fi perfect !

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:06

danis 1

02.04.2010, 00:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton