Hachis Parmentier

de Sidy in Vita, 13 Apr 2011 | 5610 vizualizari

COMENTARII (14)

Corinuta 1

13.04.2011, 14:21

yam-yam! am venit la o portie!

aziz 1

13.04.2011, 15:52

elena1988 1

13.04.2011, 15:59

La Ancuta 1

13.04.2011, 16:24

Lau 1

13.04.2011, 16:56

super

divainbucatarie 1

13.04.2011, 17:25

Anamaria7 1

13.04.2011, 17:39

mais que bunatate!

Cris2711 1

13.04.2011, 18:54

foarte buna

Rocsi 1

13.04.2011, 19:00

ce-mi face cu ochiul

diaconta 1

13.04.2011, 19:39

tare ciudat ii zici da-i bunaaaaaaa rau

adasev12 1

13.04.2011, 20:55

ciudata denumire, nu reusii s-o pronunt.... nu-i bai, ca de papat pot papa

kukibella 1

14.04.2011, 11:16

perfecta

mamaieelena 1

14.04.2011, 12:02

adry88 1

23.05.2011, 21:17

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Shepherds Pie