Hachis Parmentier

de Lau in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 3334 vizualizari

 

reteta o am de la miha,,ii multumesc pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • piure
  • 5 cartofi
  • 50 g cascaval
  • nucsoara
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 50 g telemea
  • cascaval pentru preserat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hachis Parmentier:

pieptul de pui impreuna cu legumele si verdeata se toaca sau se dau prin masina de tocat carne cum am procedat eu, apoi calim compozitia in putin ulei de masline,potrivim de sare,piper dupa gust

ungem o tava termorezistenta cu unt si punem compozitia de carne ca prim strat

din cartofii fierti in apa cu sare facem un piure,in care adaugam untul,oul,cascavalulul,telemeaua rase,laptele fierbinte,nucsoara,amestecam bine pana se omogenizeaza

turnam piureul obtinut peste stratul de carne,nivelam si acoperim cu un strat de cascaval,(eu nu am avut cascaval suficient si am preserat telemea)

dam tava la cuptor pana se rumenste

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Hachis Parmentier" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coji de cartofi la cuptor