Hamburgeri de casa

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 22 Oct 2018 | 3926 vizualizari

 

Au iesit mult mai buni decat cei cumparati.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata (70% vaca+ 30% porc)
  • 1 ceapa
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura de ketchup picant
  • 1 lingura de ketchup dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • PENTRU SERVIRE
  • chifle pentru hamburgeri
  • cartofi prajiti
  • branza topita felii
  • ceapa rosie
  • rosii
  • salata verde
  • castraveti acri
  • sos pentru hamburgeri
  • ketchup
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburgeri de casa:

Carnea tocata se pune intr-un castron cu toate ingredientele si se amesteca cu mana foarte bine cam 8-10 minute.

Se lasa la frigider 1 ora.

Se formeaza hamburgerii. Eu am folosit un inel pentru a putea sa-i presez bine. Din amestec ies 6 bucati.

Se pun pe gratarul incins si se prajesc pe ambele parti 3-4 minute.

Cartofii se curata, se taie si se prajesc.

Ceapa se curata si se taie felii subtiri.

Sosiile si castravetii se taie felii.

Salata se spala si se usuca.

Chiflele se taie in jumatate.

Se pune pe jumatate de chifla sos pentru hamburgeri, felii de ceapa, felii de rosii, se presara piper si se pune o foaie de salata. Se poate pune si o felie de branza topita.

Pe cealalta jumatate se pune ketchup, felii de castravete acru si o felie de branza topita.

Cand hamburgerii sunt facuti se pun pe jumatatea de chifla peste salata si se pune deasupra cealalta jumatate de chifla cu branza topita sa se inmoaie de la caldura.

Se mananca cu cartofi prajiti.

Pofta Buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburgeri de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitel din cotlet de porc, in stil vienez