Hasca

de reisnaor_2006 in Muraturi, 14 Oct 2014 | 12022 vizualizari

 

Reteta o am de la buna mea prietena Dorina,ne place tare mult hasca iarna la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogonele
  • 2 kg ceapa
  • 2 kg castraveti
  • o mana sare mare
  • hrean
  • cimbru
  • 0.700 ml apa
  • 0.700 ml otet de 9 grade
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hasca:

Taiem legumele feliute subtiri, le punem intr-un lighean, presaram o mana de sare mare si le lasam pana a doua zi. In ziua urmatoare stoarcem legumele de apa pe care a lasat-o peste noapte si le asezam in borcane. La fundul fiecarui borcan am pus betisoare de hrean si cimbru. Presam usor cu mana compozitia ca sa se aseze in borcane.

Otetul si apa le amestecam ,mai punem sare dupa gust si turnam peste compozitia din borcane si capsam bine. Lasam la loc racoros borcanele.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Mitinita 1

24.10.2014, 09:16

Am hasca cu sare, astept sa le scurg si sa le bag in borcane

Panacris 1

16.06.2015, 15:50

Dejaa????

Ina 1

06.09.2015, 15:31

Nu stiam ca asa-i zice
Am facut si eu si-mi place, dar Costel nu-i incantat si-a zis sa nu mai fac asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in saramura