Homemade Raffaello

de BakeUpArtist in Dulciuri, 25 Feb 2017 | 5713 vizualizari

 

Îmi plac mult bomboanele Raffaello și niciodată nu ajunge o singură cutie. Așa că m-am gândit să reproduc rețetă. Este foarte simplă și nu necesită multe ingrediente.   

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahăr alb
  • 150 g unt
  • 150 g lapte praf
  • 200 g fulgi de cocos
  • 1/2 pahar de suc de lămâie
  • 1 cană alune prăjite nesărate
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Homemade Raffaello:

Punem untul la topit la foc mic, peste care adăugăm zahărul și amestecăm constant. După ce s-a topit zahărul, oprim focul și încorporăm laptele praf. Acum adăugăm 150 de grame de fulgi de cocos, iar restul păstrăm pentru decor. Amestecăm bine, până avem un amestec omogen, ce poate fi modelat ușor.

Formăm bile de mărimea unei nuci, inserăm câte o alună și decorăm cu fulgi de cocos.

Se dau la rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Homemade Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

kytz 1

27.02.2017, 18:52

Ancutsa 1

28.05.2018, 15:14

Super!

Anett 1

27.12.2021, 12:53

Super reteta!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca de cocos