Hrisca boabe prajita, cu mere si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 14 Mar 2021 | 17103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de hrișcă boabe prajite
  • 1 mar verde Granny smith
  • 10 gr de unt
  • 2 linguri indulcitor natural
  • 20 gr de ciocolata neagra 85%
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrisca boabe prajita, cu mere si ciocolata:

Curatati si dati marul pe razatoare.

Puneti 1 l apa la fiert cu un pic de sare. Varsati boabele de hrisca clatite si fierbeti timp de 3-4 minute. Scurgeti.

Adaugati untul si indulcitorul si amestecati. Puneti apoi marul ras si ciocolata taiata bucatele.

Serviti imediat!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrisca boabe prajita, cu mere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

15.03.2021, 13:36

La pentru alții!

Gherca Daniela 1

15.03.2021, 17:29

RODIMUR 1

16.03.2021, 09:56

Nu știu cum este hrișca, nici măcar cum arată, habar n-am... Se vede treaba că mai am multe de învățat...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de omleta cu spanac si parmezan