Hummus arabesc

de claudiaO in Mancaruri de legume, 18 Noi 2019 | 3983 vizualizari

 

Ne place hummusul cu paine prajita...ceva bun, proaspat...catifelat...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de naut fiert
  • 3 linguri ulei de masline'
  • 4-5 linguri pasta de susan (Tahini)
  • sare, piper
  • 1 vf de cutit de praf de curry
  • un praf de busuioc
  • 1 catel de usturoi mare
  • zeama de lamaie dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus arabesc:

Nautul este gata fiert, asa ca il scurgem de zema din conserva.

Il punem intrun vas inalt, adaugam uleiul, ustuoiul, sare si piper si il blenduim bine pana obtinem o pasta fina. Adaugam pasta de tahini si amestecam usor ca sa se incorporeze. Adaugam praful de curry, busuiocul, potrivim gustul acru dupa preferinta si gata.

Poftiti la masa!

TIPS-URI

1

servim cu paine prajita alaturi de o salata de avocado sau cu fasii de sunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus arabesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Adi 1

18.11.2019, 19:20

Bun!

Gherca Daniela 1

18.11.2019, 22:25

Rocsi 1

20.11.2019, 19:07

Si noua ne place mult, tot cu paine prajita! Este asa gustos!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Naut cu ciuperci brune si sos de rosii