Humus cu ardei copti

de mimmi in Mancaruri de post, 13 Mar 2019 | 3171 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut
  • 5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri pasta tahini
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • suc de lamaie
  • sare dupa gust
  • 3 ardei kapia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu ardei copti:

Pentru inceput, coacem ardeii kapia pe o plita.

Dupa ce s-au copt, ii presaram cu sare si ii lasam deoparte 10 minute.

Ii decojim si ii punem intr-un bol.

Peste ardei, adaugam nautul scurs, usturoiul (dupa gust), pasta tahini si 1 lingura ulei de masline, blenduim totul pana devina o pasta fina.

Adaugam sare si suc de lamaie dupa gust.

Daca rezulta o pasta prea groasa se mai poate adauga ulei de masline pana ajungeti la consistenta dorita.

Noi am servit cu Scallion Pancakes.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de post cu cartofi si urzici