Humus reteta, toast cu ou si avocado

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 31 Mai 2016 | 3043 vizualizari

 

 Humus reteta

 

INGREDIENTE

  • Humus reteta
  • 1 felie de paine cu seminte
  • 1/2 lingura hummus (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/hummus-picant-cu-miere-75264.html)
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 ou mare, bio
  • 1/4 avocado
  • ulei de cocos
  • sare/piper
  • cateva tulpini de sparanghel
  • zmeura si capsuni pentru servit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta, toast cu ou si avocado:

Humus reteta

Sparanghelul se fierbe in apa cu sare 3 minute. Se scurge de apa, se clateste sub jet de apa rece si se transfera intr-o tigaie cu putin ulei de cocos. Se soteaza 2 minute. Se adauga sare si piper si se pastreaza la cald. 

Se prajeste felia de paine si se unge cu hummus si mustar. Se taie avocadoul felii si se aseaza pe felia de paine.

Se incalzeste putin ulei de cocos intr-o tigaie nonaderenta si se adauga oul. Se acopera cu un capac si se lasa 3 minute, pana cand galbenusul devine opac, dar este inca moale. Se transfera pe felia de paine si se presara cu sare si piper. 

Se serveste cu sparanghel sotat, zmeura si capusni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta, toast cu ou si avocado" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich floare