Iahnie de fasole cu ciolan afumat

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2016 | 10043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g fasole boabe
  • ciolan afumat
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • boia dulce
  • praf de chilli
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea se lasa o noapte la inmuiat. A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min.

Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa. Am desfacut carnea dupa os si am taiat-o in bucati mai mici.

Cand a fiert fasolea, am adaugat carnea si am mai lasat pe foc inca 40 min.

Intre timp, am tocat legumele si le-am calit in putin ulei cu sare, piper, boia, chilli.

Am pus legumele calite in oala, am adaugat rosiile tocate cubulete, crenguta de cimbru, am potrivit gustul cu sare si am mai lasat 15 min pe foc.

La sfarsit, am adaugat patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole teci