Icre de crap

de nadea68 in Peste, 26 Feb 2014 | 5332 vizualizari

 

Nu stiu voi dar eu ador icrele...de crap,de stiuca...icre negre :)...

 

INGREDIENTE

  • 200 g icre de crap
  • 500 ml ulei de floarea soarelui
  • ceapa
  • zeama de la o lamaie sau otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:

Secretul de a prepara icrele e multa rabdare  :)....Ca sa se bata bine,icrele trebuie sa fie sarat si nu proaspat.

Punem icrele intr-un bol.Incepem sa adaugam ulei cate un pic,foarte putin si des la inceput.De data asta am folosit  batatorul electric.

Continuam sa batem si sa adaugam ulei pana incepe sa se ingroase.

Cand incepe sa se ingroase incepem sa adaugam si zeama de lamaie.

Cu multa rabdare reusim sa obtinem niste icre cremoase :)

Pentru salata de icre,luam o ceapa si o taiem extra-fin.Adauga la icre si servim.

 

TIPS-URI

1

daca pentru un motiv sau altul nu vrea sa se ingroase :) puteti adauga miez de paine sau amidon

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Icre de peste