Icre de peste cu macrou afumat

de violeta30 in Peste, 30 Dec 2018 | 3117 vizualizari

 

Imaginile nu sunt spectaculoase, dar gustul e sublim.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de icre
  • 1 lingurita de mustar
  • o bucata pastrama de macrou afumat de la Negro
  • ulei
  • suc de lamaie
  • 2 linguri de gris fiert si racit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de peste cu macrou afumat:

Icrele le amestecam cu mustarul, suc de lamaie - 2 linguri si le frecam cu ulei ca pe maioneza. 

Cand s-au inmultit, adaugam grisul rece (50 ml apa si o lingura de gris se fierb bine) si pastrama de macrou maruntita.

Se serveste sub forma de tartine sau pe felii de castravete.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se mai adauga suc de lamaie daca doriti mai acide

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de peste cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dorada pane cu cartofi natur