Iepurasi

de adry88 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 3161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri unt
  • 1 pahar iaurt

Pentru Uns

  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepurasi:

Faina o amestecam cu zaharul,zaharul vanilat,drojdia,coaja de lamaie,facem o gaura in mijloc si adaugam untul,iuartul si framantam adaugand treptat apa calduta(daca este nevoie).

Acoperim si lasam la dospit 30 min.

Luam o bucata de coca si o facem sul dupa care o invartim(ca o spirala)si o asezam in tava,am mai luat o bucata de coca si am facut capul(e o forma de inima la care am taiat un pic) facem o bila care va fi codita.

Repetam pana terminam,ochii i-am facut din dulceata de cirese,coperim si lasam la dospt cca 20 min.

Ungem cu oul bautut si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepurasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stelute cu scortisoara