Iepure cu mazare si broccoli

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2014 | 4249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de iepure
  • 1 ceapa alba mica
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 borcan de mazare
  • cateva buchetele de broccoli
  • vegeta/piper/ghimbir
  • ulei de masline
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu mazare si broccoli:

Iepurele se pune la marinat peste noapte in ulei de masline,vin si condimente.Se lasa in frigider.

Ceapa se tocata marunt se pune la calit ,se adauga si ardeiul kapia taiat cuburi si bucatiile de iepure cu sosul format.

Dupa cateva minute se pune apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Se scot bucatiile de iepure pe o farfurie.

Ceapa si bucatile de ardei kapia cu sosul format se pune intr-un vas ,se adauga mazarea scursa de zeama ,bucatile de iepure si buchetele de broccoli.

Se pune sare si piper ,se mai pune putin vin alb si putina apa.

Se da la cuptor circa 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu mazare si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume mediteraneene si snitzel crocant