Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou)

de luminita20_2006 in Dulciuri, 24 Iul 2011 | 5987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr frisca
  • 200 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 100 gr ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou):

Zaharul se pune la caramelizat, atentie sa nu se arda!. Cand e de culoare maronie se pune laptele si se lasa sa fiarba pana cand se dizolva zaharul. Se ia de pe foc si se pune la racit.


Frisca se bate bine, se pune laptele caramel, racit, bucatile mici de ciocolata si se amesteca bine. Se da la frigider, e gata peste 3 ore.(depinde si de congelator)


- pentru a-i da aspectul unui desert am pus peste inghetata si piscoturi, in forma in care am turnat crema de inghetata am asezat o folie, pentru a o putea scoate usor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti-sandwich cu ciocolata