Inghetata cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 13 Iun 2016 | 2329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 3 linguri zahar vanilat
  • 1 lingurita amidon
  • 300 ml frisca
  • 3 linguri zahar
  • capsuni
  • biscuiti
  • bete de inghetata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni:

Intr-o cratita punem laptele si zaharul la foc si cand incepe sa fiarba adaugam amidonul dizolvat cu putin lapte.amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca.

Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca foarte bine.

Intre timp mixam frisca impreuna cu zaharul si amestecam cu crema de vanilie.

In pahare de unica folosinta adaugam crema-biscuiti maruntiti-capsuni taiati felii pe margine(ca la cheesecake)crema deasupra,infingem cate un bat de inghetata si dam la congelator cateva ore.

Inainte de servire se scoate cu cateva minute inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni - Deliciul aromat si cremos de vara