Inghetata cu cocos

de mimmi in Dulciuri, 7 Iun 2011 | 4288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte batut,
  • 100 g cocos,
  • 4 galbenusuri,
  • 150 g zahar,,
  • 100 g smantana.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cocos:

Se incalzeste laptele batut fara sa fiarba.

Se adauga cocosul peste lapte si se face un piure.

Galbenusurile se bat spuma cu 10 g zahar.

Se adauga galbenusurile peste lapte si se amesteca incontinuu.

Compozitia se amesteca pe foc pana se ingroasa.

Se adauga restul de zahar si se amesteca pana la dizolvare.

Se lasa la racit dupa care se adauga,amestecand usor smantana si totul se pune la frigider.

Se serveste asa simplu sau cu toppinguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu piersici