Inghetata cu gel de capsuni

de nadina73 in Dulciuri, 6 Aug 2010 | 3275 vizualizari

 

te racoreste nu gluma ,e cremoasa,o nebunie

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml  frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 200 zahar
  • 500 g gel de capsuni sau se poate si gem de caspuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu gel de capsuni:

Se amesteca mascarponele cu frisca pana devine spumos apoi se pune gelul de capsuni(e un gel nemtesc dar foarte bun ,si cred ca la fel de bine merge si un gem de capsuni mai gros) dupa care se pune laptele si zaharul si se mixeaza bine.

Va rezulta o crema fina ..... super buna care se pune in masina de inghetata pentru 15 minute, dupa care se pune in cutie si se pastreaza la congelator

La mine nu a mai ajuns sa o bag la congelator,s-a dus rapid

La fiecare dupa preferinte in cornet ,pe farfurioara,...mofturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu gel de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Constantin si Elena