Inghetata cu iaurt, miere si vanilie

de Tabita _ in Dulciuri, 7 Iun 2013 | 8000 vizualizari

 

O inghetata simpla si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 50 g zahar pudra
  • 20 g miere
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 250 g iaurt 3,6% grasime
  • miere pentru ornat
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu iaurt, miere si vanilie:

Se scurge iaurtul de zer.

Zaharul, mierea, iaurtul si vanilia se amesteca pana cand se dizolva zaharul.

Amestecul se toarna intr-un recipient cu capac si se da la congelator cateva ore.

In primele 3 ore se scoate recipientul aproximativ din ora in ora si se amesteca usor in el cu o lingura ca sa se sparga acele de gheata.

Se scoate cu 20 de minute inainte de servire la temperatura camerei.

Se orneaza cu putina miere. 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si frisca batuta in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt, miere si vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie