Inghetata de banane

de adry88 in Dulciuri, 3 Aug 2011 | 3537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g frisca
  • 1 iaurt  simplu
  • 2 banane
  • 3 linguri de zahar
  • 1 esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de banane:

Frisca se bate bine cu zaharul, se adauga iaurtul se omogenizeaza.

Bananele se piseaza si se amesteca cu frisca,se adauga esenta si se omogenizeaza.

Se da la congelator.Dupa o ora se scoate si se mixeaza pentru a sparge acele de gheata.

Se pune in pahare de unica folosinta si in mijloc se pun betisoare.

Se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

diaconta 1

03.08.2011, 21:30

inghetata vreau si eu

lilik 1

04.08.2011, 01:55

si eu si eu

Silvioara 1

09.08.2011, 21:26

Ce-ar merge inghetata ta pe caldura asta...
Cred ca-i delicioasa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Banane caramelizate