Inghetata de pepene galben

de Miha in Dulciuri, 6 Aug 2009 | 5330 vizualizari

 

De fiecare data cand mergem la cumparaturi,copilasii mei si-au facut un ritual in a papa inghetata.
Robert e cel care alege aroma,de fructe de cele mai multe ori.Desi el nu mananca nici un fel de fruct,probabil vrea sa testeze gusturi. :))
Cea de pepene galben le-a placut tare mult,asa incat mi-am zis:"de ce nu?" Si iata ce-a iesit.
Pepenele,din pacate,l-am nimerit cam verde,dar a fost bun,dulce si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben (mic)
  • 125 g iaurt Cremosso
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingura (plina ochi) miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Pepenele curatat si taiat cuburi,l-am pus intr-un vas si am adaugat restul ingredientelor.

Cu mixerul vertical,am zdrobit bucatile de pepene si am mixat pana am obtinut o pasta fina.

Am dat la congelator si am mai mixat o data,dupa vreo 2 ore si inca o data dupa vreo alte 2. :)

Am taiat un alt pepene in jumatate,l-am curatat de samburi si l-am umplut cu inghetata.Am decorat cu putina ciocolata topita si am papat cu pofta. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

ANCA 1

07.08.2009, 11:55

miha, de care frisca lichida folosesti la inghetate?

Miha 1

07.08.2009, 12:00

De obicei folosesc frisca lichida Milli.Dar am facut si cu Meggle si a fost la fel de buna.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura egipteana