Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am avut nevoie de ceva untura si am luat 2,500 Kg. slanina.Printre bucatile de slanina s-au gasit si cateva mai impanate:)))))si am facut jumari.Ca tare bune mai sunt!
Bucatile de slanina se spala si se sterg cu servetele de hartie.
Se taie in bucati cam de 2/2cm.
Intr-un tuci sau o cratita se pune 200 ml. apa .
Pune vasul pe foc.
Cand incepe apa sa fiarba pune bucati de slanina .
Prajeste-le mana se auresc bine si devin crocante.
Scoate-le din vas ,sareaza si lasa la racit.
Untura obtinuta se pune in borcane si se pastreaza pentru diverse preparate.
Se servesc reci cu ceapa/usturoi si paine calda.......ine are:)))))
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult