Kaizer la cuptor in folie de aluminiu

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2010 | 7239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc kaizer
  • folie de aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaizer la cuptor in folie de aluminiu:

 Se ia o bucata de kaizer (daca este prea mare se poate taia in doua) si se "imbraca " in folie de aluminiu. Se pune apa intr-o tava cu gratar iar deasupra, pe gratar se pune bucata de kaizer invelita in folie. Se da la cuptor si se tine circa 2 ore pentru o rumenire buna. Daca este necesar se mai adauga apa din cand in cand iar dupa circa o ora se intoarce kaizerul pe cealalta parte. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza folia si apoi se pot taia felii subtiri. Se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer la cuptor in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

27.03.2010, 16:45

De-abia astept sa imi spui daca iti place...............te pup, Vero.............

madi_marin 1

27.03.2010, 17:17

eu am facut si e foaaaarte bun....

Bucataras Medi 1

29.03.2010, 11:22

Ce ma bucur,Madi................felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent umplute-aperitiv cald