Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
De curand am descoperit supele cu kimchi,asa ca mereu am cate o portie in frigider.
Inainte de incepe cu reteta va spun ca este o reteta de durata,kimchiul trebuie sa stea cam 1-2 saptamani in frigider.
Bucatile de varza se pun intr-un bol si se amesteca impreuna cu sarea grunjoasa. Se lasa cel putin doua ore,dar cel mai bine,peste noapte. Astfel,varza se va inmuia.
Clatim varza de sare si o lasam sa se scurga de apa.
Amestecam restul ingredientelor cu o jumatate de pahar de apa,apoi adaugam bucatilor de varza. Se amesteca bine cu mainile.
Punem kimchiul intr-un recipient care se inchide ermetic si lasam la temperatura camerei 1-2 zile pentru o intrebuintare mai rapida sau 1-2 saptamani la frigider, se va acri putin si va putea fi folosita in multe feluri de mancare,nu doar ca muratura.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult