Krem a la krem, o bunatate de prajitura

de Miha in Prajituri, 11 Mai 2009 | 375409 vizualizari

COMENTARII (164)

Flori 1

17.05.2009, 14:57

Acum fac tortul, ca mi-a ramas frisca si cica tre' comsumata in max 3 zile...

leoflori 1

11.06.2009, 09:56

super prajitura, ma duc pe blog-ul tau ca sa o studiez mai bine. puppp you!

Miha 1

26.06.2009, 16:20

Symonik,poti folosi orice praf de budinca ce se prepara la rece.

symonik 1

26.06.2009, 20:38

prajitura arata petisant dar eu nu am de unde sa cumpar crem ole....ce se poate folosi in loc? crem ole se aseamana cu cremele acelea la plic pe care le prepari doar cu lapte rece? multumesc anticipat

Miha 1

26.06.2009, 23:22

Iar imi apar comentariile aiurea! Cred ca ceasul meu a stat.

Miha 1

29.06.2009, 22:39

Juliana,Crem Ole este o budinca ce se prepara la rece,dar in aceasta reteta este inlocuitor de faina. Da blatului o textura si un gust cu totul deosebite.

Michelle 1

03.07.2009, 23:32

superba prajitura..cu prima ocazie o incerc

Miha 1

04.07.2009, 00:15

Michelle,sunt curioasa daca-ti va placea! Eu una is indragostita!

Bucataras 1

04.07.2009, 23:44

Am mincat azi. Senzationala. Merge si cu alta crema decit Ole .... De la dr Oetcher de exemplu

Miha 1

05.07.2009, 11:54

Eu am mancat la cineva facut cu budinca normala,dar deja nu mai e acelasi lucru.

ageamanu 1

06.08.2009, 09:20

Miha, tu ai facut-o cu frisca vegetala sau naturala? De care ne recomanzi sa folosim?

Miha 1

06.08.2009, 23:08

Am facut prajitura asta de atatea ori incat era inevitabil sa nu testez toate posibilitatile. Am facut si cu frisca lichida naturala (Milli,La Dorna),si cu frisca lichida vegetala (Meggle,mi se pare mai buna decat Hulala) si chiar si cu smantana obisnuita de 20% grasime.Cea mai buna e cu frisca lichida naturala,dar si celelalte variante sunt super ok.

Miha 1

12.08.2009, 23:03

Eu astept si continuarea cu...e si foarte buna.

ageamanu 1

13.08.2009, 08:28

Da, asa este! Foarte buna!
Singurele observatii sunt ca eu am facut-o in tava mare de aragaz si au iesit mai subtiri atat blatul cat si crema. Dar aspectul a fost si asa placut, iar gustul, nu mai zic.
Eu incerc cat de cat sa nu mananc dulciuri, si totusi nu m-am putut abtine. Dupa ce am gustat o bucatica, mi-am mai taiat o bucata mai mare! Va sfatuiesc sa o faceti fiindca e foarte buna, dar si foarte rapida, asa cum am mai scris si ieri!

ageamanu 1

13.08.2009, 08:30

Veau sa precizez ca aceasta Creme Ole, cat si celelalte creme de la Dr. Otker se gasesc in toate supermarketurile. Eu am luat de la Kaufland!

rivka 1

22.08.2009, 14:22

arata extraordinar prajitura asta, este exact genul de prajitura care imi place si mie sa o mananc, gen de cofetarie...., miha ai putea sa-mi spui cremele acelea ole de ciocolata cu ce se aseamana cam cu ce le-as putea inlocui, vreau sa incerc si eu prajitura asta sa vad cum iese.

rivka 1

22.08.2009, 14:23

miha am citit ultimul comentariu, cred ca m-am lamurit intre timp daca este crema de ciocolata de la dr oetker atunci o voi gasi si eu in magazine chiar daca sub alt nume.

Miha 1

22.08.2009, 16:37

Rivka,poti inlocui cu orice budinca ce se prepara la rece.

Oana 1

27.08.2009, 21:55

Da, Oana, vezi comentariile de mai sus!

rivka 1

29.09.2009, 19:47

asta o fac acum zilele urmatoare, ma gandesc sa injumatatesc cantitatile pt blat sa nu imi iasa asa multa...si daca pun umplutura la fel cantitativ...hmmm oare imi iese daca o fac in forma de tort si nu in tava? dar numai din 3 oua blatul?

rivka 1

29.09.2009, 20:00

singura emotie la prajitura asta o am sa nu mi se taie crema pt prajitura cand o sa frec frisca aia lichida cu praful de budinca si laptele, cand am facut ladys fingers mi s-a taiat frisca , nu intreba cum de ca nici eu nu imi dau seama...de 2 ori am aruncat-o si am fugit sa cumpar alta....:-s...o fii frisca nu foarte kosher nu stiu dar sper sa nu se taie din prima daca o frec cu praful ala de budinca si laptele ca si innebuneeesc, nu-mi place sa arunc mancare :-s

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura chinezeasca