La multi ani, Claudia (Diaconta) si Sylvia !!!

de gaby_duceag in Dulciuri, 28 Aug 2011 | 5740 vizualizari

 

29.08.Zi aniversara! Zi de suflet pentru doua dintre cele mai grozave bucatarase : Diaconta si Sylvia. Fete dragi, fete c-o eleganta aparte, gospodine, frumoase , destepte si harnice. Eu una..ma topesc de dragul lor ! As mai fi avut o reteta, un pui imbracat in bacon, dar cum sa le dedic eu fetelor "la multi ani cu pui ":)))? Am ales ceva fin, aromat, plin de culoare dar in acelasi timp fin si discret, la fel ca prezenta lor distinsa mousse de afine si mure! La multi ani!! La multi ani Claudia (DIACONTA)! La multi ani Sylvia!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr afine
  • 200 gr mure
  • 300 gr frisca indulcita
  • 3 linguri zahar
  • o lingura esenta vanilie
  • 3 foi gelatina (cam 6-7 grame)
  • 200 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA La multi ani, Claudia (Diaconta) si Sylvia !!!:


Punem intr-un bol murele si afinele si bagam blenderul. Pasam pana le faramam bine.
Initial am pus in vase diferite dar m-am razgandit:)) ce atata munca :))).

Mixam frisca .

Gelatina o punem la hidratat in 3 linguri apa rece.
Punem pe foc laptele impreuna cu zaharul si lasam pana da doua clocote.
Racim , dar nu complet, lasam totusi sa fie fierbinte si adaugam gelatina inmuiata. Amestecam pana setopeste complet.
Racim bine  dupa care adaugam fructele pasate.
La final adaugam frisca batuta si omogenizamamestecand usor.
Repartizam compozitia in cupe,boluri,castronase si o dam la rece peste noapte.
E bun bunutz tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "La multi ani, Claudia (Diaconta) si Sylvia !!!" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu iaurt si fructe de padure (fara coacere)