Labute de pisica cu crema de ciocolata

de gugugh in Dulciuri, 1 Mar 2011 | 9268 vizualizari

 

o reteta simpla si de efect zic eu, va daruiesc dragelor bucatarese acum de martisor!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti labute:
  • 2 albusuri
  • 60 gr faina
  • 60 gr zahar pudra
  • 60 gr unt moale
  • 1/2 pachet zahar vanilat sau esenta vanilie
  • putina sare
  • crema de ciocolata:
  • se poate folosi nuttela, sau daca aveti pofta de alta umplutura, eu am folosit un rest de crema de ciocolata de la amandine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Labute de pisica cu crema de ciocolata:

biscuiti labute: albusurile se bat spuma tare pe baie de aburi. untul se freaca cu zaharul pudra si zaharul vanilat.

omogenizam cu o spatula cele 2 compozitii de albusuri spuma si de unt. faina o punem in ploaie si omogenizam. punem intr-un sprit si spritam pe o hartie de copt unsa in prealabil. lasam ceva spatiu intre biscuitei.

lasam la copt cca 10-20 min pana se rumensc frumos.

se umplu cate 2 labute cu crema de ciocolata si spritam la alegere. eu am spritat cu frisca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Labute de pisica cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert Cheesecake Oreo