Langosi cu cartofi si cascaval

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2012 | 18256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • sare
  • 2 cartofi
  • 100 g cascaval
  • 1ou
  • 1 lg smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cartofi si cascaval:

Pentru aluat:punem faina intr-un vas lasand mai multa faina pe margini si mai putina in centru , punem oul batut bine, punem drojdia inmuiata in apa calduta peste si amestecam bine ,punem sarea mai punem faina daca trebuie,framantam bine aluatul,il lasam la dospit 2-3 ore dupa preferinte,dupa timpul de care dispuneti.

Pentru umplutura:fierbem cartofii curatati de coaja si taiati in 4 .Dupa ce au fiert facem un pireu cu sare si o lg de smantana la sfarsit punem si 100 g de cascaval ras.

Facem niste turtite pe care  le umplem cu pireul de cartofi pentru ca sa nu  curga compozitia udam marginile turtitei ca sa se lipeasca bine.Facem asa pana nu mai aveam aluat. LE PRAJIM IN ULEIUL INCINS, apoi le punem pe un prosop absorbant.

Eu le-am servit alaturi de sana...langosi calzi cu sana hmmm :d.

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini langosi cu branza si marar