Lapte condensat

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 1 Noi 2017 | 1988 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna si este principalul ingredient din bomboanele Raffaello!

 

INGREDIENTE

  • 250 de grame de lapte praf
  • 300 de grame de zahar tos
  • 250 de mililitri de apa rece
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat:

Vom pune apa cu zaharul intr-o oala, le vom amesteca bine cu o lingura de lemn pana se va dizolva complet zaharul si le vom lasa pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, luam oala de pe foc si o lasam la racit 5 minute. Dupa ce siropul s-a racit 5 minute, vom pune pe rand laptele praf si vom amesteca foarte bine compozitia. Apoi vom pune laptele condensat intr-un bol si-l vom lasa sa se raceasca complet.

Apoi este numai bun sa fie folosit la Bomboanele Raffaello!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Madlene