Lapti pane

de Bunica in Peste, 24 Oct 2016 | 10514 vizualizari

 

Surpriză, surpriză, surpriză! Ce este mai frumos decât, ca băiatul tău să-ți cumpere ce știe că-ți place? Băiatul meu mi-a cumpărat sâmbătă lapți de pește...................o frumusețe! Eram foarte obosită, dar n-am pregetat să pregătesc frumusețea de lapti.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. lapți
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • condimente arăbești de pește
  • făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti pane:

Spală lapții și lasă-i pentru 15 minute în apă cu sare.

Scurge apa, usucă lapții cu șervețele absorbante.

Sărezi, piperezi și condimentezi lapții.

Pune făina într-o farfurie în care să tăvălești lapții.

După ce ai dat lapții prin făină îi dai prin oul bătut cu sare.

Ia o tigaie antiaderentă în care pui uleiul la încins.

Pui lapții în uleiul încins și-i prăjești pe ambele părți până devin aurii.

Scoți lapții prăjiți pe șervețele absorbante.

Se servesc cu garnitura agreată .

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Am servit lapții cu condimente de pește și sos de rodii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

CameliaR 1

24.10.2016, 22:44

Cred ca sunt buni.

AndrutzaP 1

24.10.2016, 22:54

nu am mancat pane, dar cred ca sunt buni

MotanLaOale 1

25.10.2016, 00:02

buni buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somn pane, in sos tomat si usturoi