Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Intr-o tigaie, calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam morcovul dat prin razatoare, lasam sa se caleasca 2 -3 min impreuna.
Dovlecelul il curatam si taiem cubulete, il adaugam peste morcovi, apoi o cana de apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba pana ce se inmoaie dovlecelul; adaugam rosiile, verdeturile tocate. Amestecam si mai lasam 3 min pe foc.
Sos bechamel:
Intr-o cratita, topim untul, adaugam faina, lasam 1 min, amestecand continuu, adaugam laptele cald, condimente dupa gust si amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o crema.
Intr-o tava, adagam sos de dovlecel - cascaval ras - foi de lasagna - sos bechamel - sos de dovlecel - felii de cas - cascaval ras - foi de lasagna -repetam pana ce terminam ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de foi de lasagna si cascaval ras.
Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult