Lasagna cu mere

de Lau in Paste, 29 Oct 2015 | 2798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g foi de lasagna
  • 1 kg mere
  • 5 linguri zahar
  • scortisoara
  • 200 g nuca macinata
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml lapte
  • esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mere:

Spalam merele si le dam prin razatoare,le adaugam intr-o cratita,zaharul scortisoara si le calim putin,la final adaugam nuca macinata.lasam sa se raceasca.

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam foile de lasagna,lasam sa fiarba cca 4 min.

Le scoatem pe masa avand grija sa nu le asezam una peste alta.

Pe fiecare foaie de lasagna adaugam umplutura pe mijloc si le impaturim,le asezam in tava unsa cu ulei,repetam pana terminam foile,

Intr-un bol batem ouale cu zaharul,adaugam laptele si branza,esenta de rom,amestecam si turnam peste paste.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (17)

diaconta 1

29.10.2015, 21:50

ce idee

Gicuta 1

30.10.2015, 00:43

Interesant...imi place!

Lau 1

30.10.2015, 09:08

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu nuca,migdale si stafide